6 Motive pentru a Manca Sanatos

A manca sanatos nu este întotdeauna ușor, dar comite o dieta sanatoasa poate fi una dintre cele mai înțelepte decizii. De ce? Nu numai ca poate manca bine face să vă arata si se simt mai bine, se poate, de asemenea, economisi bani pe viitor costurile de sănătate.

Dar chiar dacă intenționați să „mănânce sănătos,” a ști exact ce înseamnă asta poate fi o provocare. „În urma o dieta sanatoasa include alegerea o multime de tipuri de carne macră, ouă, legume, fructe, cereale integrale și produse lactate”, spune Debra Nessel, un dietetician inregistrat cu Torrance Memorial Medical Center din Torrance, California.

Mănâncă bine, de asemenea, înseamnă a lăsa afară sau doar foarte rar consuma alimente care sunt bogate în zahăr, grăsimi saturate și sodiu. Care include cele mai multe fast-food, pline de calorii sucuri, prelucrate gustări, cum ar fi chips-uri si biscuiti, si ceva cu mai mult de miligrame de sodiu decât de calorii intr-o portie.

Dacă aveți nevoie de ajutor noțiuni de bază motivat, aici sunt primele motive să se strecoare câteva nutritive-alimente ambalate în dieta ta.

1. Creșterea productivității

Ca o masina, creierul tau are nevoie de combustibil de calitate pentru a rula eficient. Atunci când este vorba de munca ta, de lucru mai eficient vă poate ajuta să câștige mai mult, deoarece un nivel ridicat, sunt, de obicei, prima în linie pentru promoții și ridică. Nessel spune clientii ei experiență frecvent atenție sporită la scurt timp după îmbunătățirea dieta lor.

Cât de mult poate manca sanatos ajuta? Un studiu din 2012 publicat de Sănătate a Populației de Gestionare a constatat ca a manca o dieta nesanatoasa te pune la 66% risc crescut de productivitate pierdere. Un alt studiu în Journal of Occupational and Environmental Medicine au descoperit ca o dieta nesanatoasa a reprezentat cel mai mare risc pentru o productivitate scăzută din 19 posibile de factori de risc, inclusiv lipsa de exercitiu, durerea cronica si instabilitatea financiară.

2. Economisi bani pe asigurari de viata

Primele de asigurări de sănătate nu poate fi bazată pe factori de sănătate, din moment ce toată lumea este obligat să aibă asigurare de sănătate. Cu toate acestea, ratele de asigurare de viață sunt, în mare măsură, în funcție de vârstă și de sănătate.

Dacă sunteți la cumpărături pentru asigurare de viață, asigurări de viață probabil va cere permisiunea de a obține înregistrările medicale, și poate solicita o asigurare de viata examen medical. Tu ar putea confrunta cu dublu costul de asigurare de viață dacă ești obez. Trecerea la o dieta sanatoasa si mentinerea o greutate bună înainte de a aplica pentru o politica ar putea reduce semnificativ costurile.

3. Îmbunătăți starea de spiri

Ceea ce mananci are un impact asupra creierului, inclusiv părțile care reglementa starea de spirit. Deși nu există un singur aliment care acționează ca un dovedit antidepresiv, menținerea de zahăr din sânge stabil prin regulat, nutriție adecvată va ajuta să te simți mai bine în general pe cele mai multe zile. Alimente bogate în vitamine și minerale, cum ar fi fructe, cereale integrale și legume, au fost asociate cu un ansamblu risc mai mic de depresie, precum și alimente bogate în grăsimi omega-3, cum ar fi nuci, somon și alți pești grași.

Adevărata fericire nu e vorba doar de lipsa de depresie; acesta include, de asemenea, bunăstarea generală. „Aud în mod frecvent clientii rave despre lor a crescut de energie, mult mai stabil, starea de spirit, somn mai bun, a scăzut dureri articulare” și o mai mare capacitatea de a se concentra gândurile lor, după trecerea la o alimentație mai sănătoasă model, Nessel spune.

O alimentație sănătoasă poate reduce stresul. Când corpul tău este într-o stare cronică de stres, se descompune proteine pentru a se pregăti pentru luptă, dar anumite alimente au capacitatea de a tempera corpul nivelul de cortizol, hormonul stresului. Unele studii au constatat că consumul de alimente cu omega-3 acizi grași și magneziu poate ajuta la reducerea nivelului de cortizol. Mananca o dieta bogata in proteine, inclusiv pește și produse lactate, poate ajuta umple magazinele de proteine și menține nivelurile de cortizol scăzut.

4. Reglementa greutate

Cei mai mulți oameni știu acest lucru, dar încă mai merită un loc pe această listă, deoarece mai mult de jumătate dintre Americani sunt supraponderali sau obezi, iar obezitatea contribuie la aproape 1 din 5 Americani morți. Chiar dacă e doar de 5-10%, reducând greutatea corpului poate scădea tensiunea arterială, pentru a îmbunătăți nivelul de colesterol si reduce riscul de diabet de Tip 2, potrivit Obezitate Acțiune de Coaliție.

Simple alegeri sănătoase, cum ar fi înlocuirea de sodiu cu apă, alegerea legume în loc de chips-uri, și comanda o salata in loc de cartofi prajiti nu numai ca va ajuta să piardă în greutate, de asemenea, poate ajuta să economisiți bani. Media obezi persoană își petrece $2,741 mai mult pe sănătate, pe an, decât o greutate normala omologul său, potrivit unui studiu din 2012 în Journal of Health Economics, care a analizat datele de la 2000-2005.

5. Să fie sănătos

Nu toată lumea care este subțire este sănătos, și nu toată lumea care este supraponderal este nesănătos, dar mananca corect poate îmbunătăți sănătatea chiar și pentru oamenii slabi care sunt junk food junkies. Vă puteți gândi de junk food, ca tot ce e mare în calorii și sărace în microelemente cum ar fi vitamine și minerale. Aceasta include chips-uri de cartofi, alimente grase cum ar fi cartofi prajiti, și de sodiu.

Dacă pierzi prea mult din vitaminele si mineralele de care corpul tau are nevoie, ai putea pune-te la riscul de moarte timpurie. Un studiu din 2014, publicat în British Medical Journal a constatat ca mananca cel putin cinci portii de fructe si legume pe zi a fost asociat cu un risc mai mic de a muri de orice de sănătate legate de cauza.

6. Trăiesc mai mult

Aceleași boli care te fac sa simti rau si costa o gramada de bani poate reduce, de asemenea, speranța de viață. O dieta de fructe și legume, în combinație cu exerciții, a fost asociat cu creșterea speranței de viață pentru femei de 70 de ani, potrivit unui studiu in Jurnalul Societatii Americane de Geriatrie.

Alte studii au arătat asociații similare între o viață lungă și restricție calorică sau consumul de o dieta Mediteraneană, care include o mulțime de fructe, legume și grăsimi omega-3 din pește și ulei de măsline. Nu contează cum îl taie, o dieta sanatoasa poate juca un rol important în cât timp vei trăi.
Sfaturi pentru a manca sanatos

Dacă trecerea la o dieta sanatoasa fost ușor, toată lumea ar face-o. Deci, ce trebuie să faceți dacă sunteți având un timp de greu alegerea dreptul de alimente și lipirea la un model de alimentatie sanatoasa?

„Mici modificări de-a lungul timpului rezultat din plățile mari,” Nessel spune. Asta înseamnă că setarea mici, realizabile în fiecare zi, care se va traduce în rezultate pe termen lung. Aici sunt unele dintre sfaturile ei:

Rămâne hidratat. Acest lucru va ajuta la reducerea pofta si simti mai plin.
Nu săriți peste mese. Mananca la aproximativ aceeași oră în fiecare zi, dacă poți.
Pentru a fi activ. Doar creșterea activității un pic poate crea o stare de spirit de a mânca mai bine.
Preplan în jurul valorii de pofte. Dacă faci mereu foame de sare la 3 p. m. sau zahăr după cină, o alternativă mai sănătoasă gata pentru a merge.
Te ierți când greșesc. Bate-te după o alunecare-up tinde să descoperi toate obiectivele; cules înapoi în sus ca și cum nu ai făcut un pas greșit este o opțiune mai bună.

Păstrați în minte că alegeri bune, ca a manca o dieta sanatoasa, se întâmplă la un moment dat. Câteva mici schimbări în direcția corectă poate ajuta la îmbunătățirea viața ta acum, și ei pot îngrășa portofel.